دوشنبه 18 دی 1402
|مطالعه 2 دقیقه
|183 بازدید
بهرهگیری از صندوقهای بازنشستگی تکمیلی در دنیا در سالهای متمادی مرسوم بوده و افراد برای برخورداری بیشتر از منافع حقوق بازنشستگی میتوانند...
به گزارش هامرز، محمد خبریزاد، درباره ماهیت صندوقهای بازنشستگی تکمیلی، اظهار کرد: بهرهگیری از صندوقهای بازنشستگی تکمیلی در دنیا در سالهای متمادی مرسوم بوده و افراد برای برخورداری بیشتر از منافع حقوق بازنشستگی میتوانند از این صندوقها بهره گیرند.
وی با بیان این که صندوقهای بازنشستگی دولتی با ریسکهایی همچون ایفای تعهد مواجه هستند، گفت: اکنون سه موافقت اصولی در حوزه صندوقهای بازنشستگی تکمیلی صادر شده است.
خبریزاد، در خصوص ٣ نوع واحد سرمایهگذاری عادی، گفت: واحدهای سرمایهگذاری عادی نوع اول شامل واحدهایی است که طبق اعلام کارفرما به نام کارفرما و با پرداخت معادل یا درصدی از مبلغ صدور واحدهای سرمایهگذاری عادی نوع دوم صادر میشود. همچنین واحدهای سرمایهگذاری عادی نوع دوم شامل واحدهایی است که طبق اعلام کارفرما به نام نیروی کار صادر خواهد شد.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه افزود: واحدهای سرمایهگذاری عادی نوع سوم شامل واحدهایی است که سایر سرمایهگذاران وفق رویه پذیرهنویسی صدور و ابطال واحدهای سرمایهگذاری با رعایت مقررات مندرج در اساسنامه و امیدنامه، در زمان پذیرهنویسی و یا در زمان فعالیت صندوق میتوانند اقدام به خرید آن کنند.
وی با اشاره به مزایای صندوقهای بازنشستگی تکمیلی گفت: صندوقهای بازنشستگی تکمیلی موجب تزریق منابع پایدار به بازار سرمایه و توانمندسازی مالی افراد در زمان بازنشستگی خواهد شد.
عضو هیئت مدیره کارگزاری بانک کارآفرین، در پایان اضافه کرد: دولت و مجلس میبایست بحث مشوقهای مالیاتی را برای این صندوقها در نظر بگیرند تا مدیران شرکتها یا نهادها با رغبت بیشتری به سمت این صندوقها حرکت کنند.